New York, dag 2 - Reisverslag uit New York (historical), Verenigde Staten van Heleen Schmitz - WaarBenJij.nu New York, dag 2 - Reisverslag uit New York (historical), Verenigde Staten van Heleen Schmitz - WaarBenJij.nu

New York, dag 2

Door: Heleen

Blijf op de hoogte en volg Heleen

21 November 2015 | Verenigde Staten, New York (historical)

Heerlijk geslapen. Half negen wakker! Ho, dat is niet de bedoeling in New York.
Morgen de wekker.
Ontbeten, yoghurt met muesli, douchen en naar buiten, we gaan ervoor. De labels van onze tassen gehaald want hoe duidelijker wil je laten zien dat je toerist bent?

Naar Centrale Park gelopen, zit de fietsverhuur aan de andere kant....
Jammer dat word een andere dag.
Op zoek naar de metro, het was even puzzelen maar eenmaal erin ging het met een snelheid net als in San Francisco en met bijna net zo'n afstand waren we er eigenlijk heel snel.
Gezellig met een basisschool klas van ongeveer 9 jaar, wat hadden die veel te kletsen.

We zaten heel dicht bij Times Square. Hop on hop of voor 3 dagen genomen. Heerlijk weer, wel koud maar het zonnetje scheen en weer een staalblauwe lucht.
Wat een gekkenhuis is het verkeer hier. Prachtige winkels, lekker pasta gegeten in Little Italy, gewandeld door China Town, bij de Liberty Lady een Starbucks gedronken en hoppen maar.

Terug op Times Square, het werd net donker en oooooo weer een M&M store!! En een Disney Store!!
Ik die niet van shoppen hou, ik denk dat ik bekeerd ben.

Hebberig word ik ervan. Helaas, we zaten al een vette 2 kilo in Vegas boven het gewicht van de koffers..

Het verkeer is een drama, de mensen lopen alle kanten op behalve de goede en iedereen is met zichzelf bezig. Geeft niet, maar ik waardeer Nederland iets meer, daar is het nog niet zo erg.
Ik vind het hier geweldig maar wel als toerist.
In San Francisco zou ik zo willen wonen. Zo gezellig.

We willen niet te laat terug zijn en houden de waarschuwingen in ons achterhoofd. Boven 125 st is het niet veilig. Wij wonen nu op 122 st. Dus met de metro in een drukke spits naar het appartement. We stappen uit op 188 st. en lopen naar ons appartement.
Genoeg mensen op straat, super aardig. Het bevalt me tot nu toe prima.

ANWB schoenen laten luchten en douchen. En een koppie thee.

• 21 November 2015 - 19:32

Robert:

Doe maar voorzichtig daar hoor. Zou er graag met jullie bij willen zijn. Echt niet normaal alle dingen die jullie hebben meegemaakt. Beginnen jullie nu wel erg te missen hoor xxxx

• 23 November 2015 - 00:36

Paulien:

Wat een superleuke maar ook super actieve vakantie !! Hoop dat jullie niet al te moe terugkomen, maar je zal wel uren aan verhalen meebrengen !!

Tags: Times Square

Heleen

Samen leuke dingen doen en heel veel zien is ons motto. Genieten van al het moois dat onze Schepper ons gegeven heeft, en proberen er zuinig op te zijn zodat onze kinderen en kleinkinderen hier nog lang van mogen genieten.

Actief sinds 23 Okt. 2015